Møt Asker Aliens herrelag for sesongen 2018-2019

Publisert: 2018-09-20 Forfatter: ABC Web

Lurer du på hvem du skal bli glad i iår?

 Vi har ikke holdt dem fra deg med vilje; Vi har bare ventet på en mulighet til å ta et bilde med nesten like drakter. Møt Asker Aliens herrelag for sesongen 2018-2019.

Lagbilde BLNO 2018-2019

Her er gutta vi heier på i år!  De er Asker Aliens-laget som skal ut og kjempe i sorte og gule farger. Dette er et lag som ønsker å vokse seg gode utover i sesongen. De vet at de møter sterke motstandere på veien.

#oneteamoneheart

Likevel hersker det en veldig positiv stemning blant spillerne. De vil kjempe for hverandre og for laget. De er fast bestemt på spille hverandre gode i dobbel forstand, både på – og utenfor banen.

  • Et mål er at det ikke spiller noen rolle hvem som er på banen til enhver tid, alle vet oppgavene som skal gjøres og vi vil gjøre dem som én enhet, forklarer coach Tommy.

Laget vet at deres fremste styrke er samspillet – evnen til å fungere som én organisme, som ett hjerte.

Ludvig kaptein 2018-2019

Ludvig Bergh er nyvalgt kaptein på Asker Aliens.

Fra fjorårets (gull)favoritter til årets underdogs

Ludvig Bergh, Mikkel Aarnes, Jørgen Onarheim og Per Magnus Muren er igjen fra fjorårets lag.

I år blir Ludvig kaptein. Han har klare forventninger til lagets trener:

  •  Vi ønsker å lære å utvikle spillet vårt, både kollektivt og individuelt. Tommy er jo en trener som fokuserer på å utvikle spillerne og med det kommer resultatene. Det passer godt for dette laget, sier kapteinen.

Coach Tommy 2018-2019

Coach Tommy Gundersen på trening med Asker Aliens onsdag

  • Det vil selvsagt ta litt tid å spille seg inn og få kjent på nivået på lagene. men håper at vi justerer oss raskt. Det bor mye spennende i laget, sier Tommy.

Paulius Grebliunas fra Litauen er sammen med Jørgen Onarheim lagets høyeste på 2´01. Han gleder seg til å kampene begynner.

  • I will put all my effort that this team would be competitive, sier Paulius.

To av spillerne på laget venter på at karantenetiden går ut i forbindelse med overganger. Disse er Audrius Ceconis og Stian Klokkeråsen.

Asker Aliens legger også opp til at enkelte juniorspillere også vil få sjansen til å vise seg frem gjennom sesongen. Noen kanskje allerede på sesongåpningen.

  • Vi skal ikke vokse bare denne sesongen – vi har flere år foran oss med slikt, smiler Tommy Gundersen.

Lørdag braker det løs i Leikvollhallen mot Bærum Basket.  Vi sees!

 

Spillerne på forsiden er:

Mikkel Aarnes, Ludvig Bergh, Didrik Persson, Stian Klokkeråsen, Vegard Seyffarth, Ulrik Stranger-Johannessen, Tomasz Lachowicz, Ziko Bull, Audrius Ceconis, Paulius Grebliunas, Jørgen Onarheim

Ikke tilstede: Per Magnus Muren og Håkon Telje.

Alle foto: Arild Sandven, NBBF