God Jul og Godt Nyttår fra styret i Asker Basketball Club!

Publisert: 2017-12-21 Forfatter: ABC Web

Vi i styret ønsker alle våre medlemmer og støttespillere en god jul og et godt nytt år. Vi setter stor pris på all aktiviteten i klubben og alle bidragene fra foreldre, sponsorer og andre støttespillere.

2017 har vært et godt år både sportslig og organisatorisk:

  • Vi fikk to Norgesmestere i året som gikk: G19 og Menn +50. J19 tok sølv i NM, og mange lag markerte seg i seriemesterskap og regionsluttspill. Vi er nå midt i 2017/2018 sesongen. Herrelaget har en klar ledelse i BLNO og kvinnelaget kjemper om teten i KL. Mange aldersbestemte lag har gode resultater.
  • Vi har hatt en betydelig tilstrømming av spillere til yngre lag. Opp til 30 personer på basketskole for nybegynnere og mange nye spillere på Easybasket og andre aldersbestemte lag.
  • Vi har gjennomført en strategiprosess hvor mange i klubben har bidratt med innspill om hvordan vi skal utvikle oss i årene framover, og mange har stilt opp på ulike klubbaktiviteter.

Vi jobber nå fram mot årsmøtet i mars 2018. Da skal det vedtas ny strategiplan for klubben, og det skal velges styre for neste sesong. Vi kommer til å fremme en del forslag for å sikre at enda flere tar del i styringen av klubben i årene framover.

Styret vil gjerne rette en hjertelig takk til alle som har bidratt i året som har gått! Vi håper dere fortsetter å ta kontakt med oss når dere har synspunkter og spørsmål.

 

Styret i Asker Basketball Club:

Eivind Tandberg (leder), Åsmund Skår (nestleder), Jon Ølstad, Cato Stoll, Ingun Ranneberg-Nilsen og Lars Eric Onarheim

Jan Kristen Wilborn, Geir Spiten (varamedlemmer)