BLNO sesong 2018-2019

Publisert: 2018-09-01 Forfatter: Sarah Slinning

Kjære Asker Aliens-fans!

Snart starter årets BLNO sesong. Asker Basketball Club vil også i år stille med lag i begge serier og ser frem til å kjempe om poengene i årets liga.

Fra en sesong til en annen skjer det ofte endringer for et lag på elitenivå. Dette er realiteten både på dame- og herresiden, men for BLNO herrene har det denne sesongen vært større utskiftninger, og klubben har jobbet og jobber intenst med å rekruttere trener og spillere.

Det vi allerede har offentliggjort er ny trener for BLNO herrer. Tommy Gundersen deler styrets visjon om å bygge et bærekraftig Asker Aliens, som ivaretar og fremmer talentene, både dem vi har jobbet frem gjennom mange år internt i klubben, samt spillere fra andre klubber. Asker Basketball Clubs filosofi er at det skal være en rød tråd fra bredde til elite. Vi skal ta vare på talentene, vi skal jobbe langsiktig og vi skal styrke fellesskapet og klubbfølelsen. Vi skal virkeliggjøre visjonen «I Asker spiller vi basket».

Styret vil komme med mer informasjon så fort vi har kabalen klar. Det skjer fortsatt mye, og vi kan ha noen positive nyheter fremover hvis det går som vi håper. Inntil videre, alle Asker Aliens-fans, vi trenger dere i år som i fjor! ALLE er hjertelig velkommen til å heie på og støtte både bredde- og elitelagene våre gjennom hele sesongen. Støtt oss gjennom grasrotandelen og ta kontakt om DU vil være sponsor for en klubb som jobber for inkludering, idrettsglede og fellesskap!

De første kampene på elitenivå blir lokaloppgjør for både kvinner og menn, så finn veien til Leikvollhallen lørdag 22. september. Vi sees!

Styret i Asker BC