Asker har gode resultater i aldersbestemte klasser – trykk her for status

Publisert: 2017-11-29 Forfatter: ABC Web

Det har vært mye oppmerksomhet rundt BLNO laget og KL laget denne sesongen. Begge gjør det svært bra i sine serier. I tillegg har Asker en rekke lag i aldersbestemte klasser, som også har gjort gode prestasjoner i sine respektive serier.

J13 (forsidebildet) har sin første sesong på stor bane og har gjort det strålende så langt. De leder serien med fire seiere og bare ett tap.

G13 har også sin første sesong på stor bane og har møtt solid motstand fra flere lag. De har tre seiere og seks tap så langt, og ligger på åttendeplass i G13 Vest, men bør kunne jobbe seg oppover på tabellen.

J14 møter også tøff motstand i sin serie. De har to seiere og fem tap og ligger på sjetteplass.

G14 spiller i G14 Elite, hvor det er hele 11 lag med i år. De har seks seiere og tre tap, og ligger for øyeblikket på fjerdeplass.

G15 er også i eliteklassen, sammen med åtte andre lag. Asker har tre seiere og tre tap og ligger på fjerdeplass. De spiller også i G16 B Vest, hvor de har en seier og fire tap, og ligger på sjetteplass.

G16 spiller i G16 Elite og G17 A. De er ubeseiret etter fem kamper i G16 Elite, men ligger bare på fjerdeplass på grunn av færre spilte kamper. I G17 A har de tre seiere og tre tap og ligger også på fjerdeplass. G16 skal spille NM kvalifisering i desember. De er seedet som lag nummer to på Østlandet, etter EB85, og vil være en av favorittene i NM.

G17 spiller i G17 B Øst. De har fire seiere og fire tap og ligger på tredjeplass.

G19 spiller i G19 A Vest, da A serien i år er delt i to grupper. Asker leder sin gruppe med fire seiere og ett tap. I desember skal de spille NM kvalifisering. Der er de seedet som lag nummer fire på Østlandet, etter Ullern, Kongsberg og Sandvika, men de har slått både Kongsberg og Sandvika i serien og bør også kunne gjøre det bra i NM.