Asker G 2001 vinner Pirates Cup og får pris for beste utvikling i Asker Basketball Club

Publisert: 2018-06-13 Forfatter: ABC Web

Askers G 2001 lag har hatt en god sesong. De kom på femte plass i en svært jevn G17 B serie, men det skilte bare tre poeng opp til laget som vant serien! De viste i en rekke kamper at de kunne spille jevnt med alle lagene og slo topplagene i serien flere ganger.

Serien ble avsluttet med Pirates Cup i Kristiansand den første helgen i juni. Asker var i gruppe med Stavanger og Arendal i innledende runder. Arendal ble slått klart, mens det ble et relativt klart tap for Stavanger. Som nummer to i puljen måtte Asker spill kvartfinale mot Ås, som var seriemester i G17 B. Dette endte med klar Asker seier 23 – 14. I semifinalen møtte Asker vertslaget Kristiansand, og det endte med en ny klar Asker seier 20 – 12. I finalen ventet en ny kamp mot Stavanger. Stavanger var favoritter etter de innledende rundene, men Asker hadde bestemt seg for å ta revansj. Finalen endte 24 – 16 til Asker etter en strålende kamp.

På sesongavslutningen i klubben fikk G 2001 velfortjent prisen for årets beste utvikling. Dette er en pris som tidligere har gått til enkeltspillere som har hatt best utvikling i løpet av en sesong. På grunn av årets utvikling og prestasjoner besluttet juryen at G2001 en verdig prisvinner for 2018.

Djo Pirates Cup 2018

Fornøyd trener Djo etter finaleseieren