Asker Aliens Ladies tar sølv i NM

Publisert: 2017-04-06 Forfatter: ABC Web

Askers KL lag har hatt en god sesong. De kjempet lenge om søvmedaljen i årets KL serie, men endte til slutt på tredjeplass etter Ullern og Ulriken. I sluttspillet om NM fikk de en etterlengtet revansje. Ulriken ble slått klart i semifinalen og Asker var klare for finale mot Ullern.

Ullern har vunnet både serie og sluttspill de siste årene, og var en klar favoritt til å ta sin tredje gullmedalje på rad. Etter første periode ledet Ullern med 12 poeng og det kunne se ut som om de var på vei mot en klar seier. Asker kom imidlertid sterkt tilbake. De kjempet hardt og tok inn fire poeng i andre periode og ytterligere tre poeng i tredje periode, slik at Ullern bare lå fem poeng foran ved starten av fjerde periode.

Etter fire minutter av fjerde periode lå Ullern bare et poeng foran, og to minutter før slutt var det uavgjort 66 – 66. På dette tidspunktet var det mange som tenkte at Asker var på vei mot en oppsiktsvekkende seier. Helt til slutt fikk imidlertid det Ullern uttelling for sin lange rutine, og vant kampen med 76 – 68.

Dette var en kamp mellom et svært rutinert Ullern lag og et ungt, fremadstormende lag fra Asker. Selv om det ble et knepent tap i denne omgang tror vi at dette laget har mange finaler og mesterskap foran seg.