Årets spillere i Asker Basketball Club

Publisert: 2017-06-15 Forfatter: ABC Web

På årets sommeravslutning ble det utdelt priser til seks personer som har utmerket seg spesielt i klubben i året som gikk:

Mia Præsttun fra J04 fikk prisen som årets talent. Hun har vært en helt sentral brikke i J13 laget det siste året, og har også rukket å spille på J19 laget!

Daniel Gulbrandsen fra G03 fikk prisen for årets beste utvikling. Han kom til Asker tidlig i sesongen og har allerede etablert seg som en helt sentral spiller på G14 laget. Han spiller også fast på G15 laget og er tatt ut til nasjonal talentcamp.

Kristoffer Nesse, også fra G03, ble årets lagspiller. Han leverer gode resultater selv, samtidig som han bidrar til å gjøre andre på laget gode.

Edgar Tandberg, fra G98, ble årets MVP. Han var kaptein på laget som vant Norgesmesterskapet for U19 denne sesongen. Han var helt sentral i flere av lagets kamper i NM, og satte de avgjørende trepoengerne i finalen.

Brynjulf Skorpen fikk prisen som årets trener. Han har vært trener for J99 de siste seks årene, og har ledet dem til en lang rekke seriemesterskap, regionmesterskap, NM gull i forrige sesong og NM sølv denne sesongen.

Cato Stoll er årets støttespiller. Han har vært ansvarlig for klubbens økonomi de siste årene, og har sørget for en grundig opprydding og strukturering av økonomien.